scholen

Jeugdland|Maakland biedt uitgebreide mogelijkheden aan het onderwijs, met een zelf samen te stellen programma voor een schoolreisje of Natuur en Milieueducatie-lessen die aansluiten op de kerndoelen van het curriculum.

schoolreisjes

Een schoolreisje op Jeugdland|Maakland is avontuurlijk en lekker actief. Leerlingen kunnen vrij spelen in de speeltuin, de boerderij bezoeken en timmeren onder eigen begeleiding in het huttendorp.

Jeugdland|Maakland verzorgt ook programma’s op maat voor schoolreisjes. Wil je met de klas de hoogste hut bouwen, of pizza’s bakken met zelfgemaakte tomatensaus? Klik hier voor een programmaoverzicht en boek activiteiten en workshops vervolgens via onderstaand formulier. Of neem contact op met info@maakland.nl voor het samenstellen van een programma op maat.

NME-lessen

Op Jeugdland|Maakland kun je verschillende lessen reserveren van Stichting Natuur en Milieu Educatie (NME). De lessen sluiten aan bij de kerndoelen uit het curriculum. Zo is er een les ‘Schetsen in de natuur’, ‘Van Graan tot Brood’ en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie in de NME gids.

teambuilding

Op Maakland kun je ook terecht voor teambuildingsactiviteiten met je school of klas. We bieden verschillende expedities aan waarbij samenwerken, teambuilding, elkaar leren kennen en vooral veel plezier garant staan voor een succesvolle dag. Het programma is ook geschikt als antipest programma en zal de sfeer in de klas verbeteren, waardoor tevens de prestaties omhoog gaan.

Voor een programma op maat, kunt u contact opnemen met info@maakland.nl

catering

De Maakland Bar regelt op bestelling eten en drinken bij je schoolbezoek. Een ijsje op een warme dag, een boterham na een middag timmeren of een lekkere snack omdat er wat te vieren is.

Bekijk hier de cateringmogelijkheden.

Limonade is gratis en onbeperkt op Jeugdland|Maakland. Je mag ook eigen eten en drinken meenemen.

Meld je bezoek hier aan:

Ik wil het schoolreisje voorzien van:

LET OP! Deze kosten komen bovenop de standaard groepsprijs van €5,00 per kind.

Wil je graag eten en drinken bestellen voor tijdens je schoolreisje?