feetsje boeken

kinderfeestje

Stel je eigen feestje samen! Een kinderfeestje kost €4,50 per kind en is altijd inclusief een feestelijke picknicktafel, onbeperkt limonade en vrij spelen op heel Jeugdland. Kies optioneel nog een leuke activiteit en/of workshop. Ook bij slecht weer gaan de geboekte activiteiten/workshops door.

Let op: I.v.m. de logistiek en planning, kun je tot uiterlijk 1 week van tevoren jouw verjaardag boeken. Als je een datum en tijd kunt aanklikken tijdens het boeken, dan betekent het dat er plek is voor jouw feestje (m.u.v. watersport feestjes). De uitnodigingen kunnen na boeken dus de deur uit! De tafel is echter pas definitief gereserveerd na betaling.


limonadetafel en catering

je feestje is altijd inclusief een limonadetafel met onbeperkt limonade. maak je verjaardag extra feestelijk met catering van de maakland bar. we bakken alle taarten vers voor jou met de heerlijkste ingrediënten, zo mogelijk uit eigen tuin.  

je mag ook zelf eten en drinken meenemen. vergeet dan niet je eigen servies mee te nemen. (behalve alcohol, want jeugdland|maakland is een alcoholvrij gebied).

korte activiteit

wil je iets extra’s bij je kinderfeestje doen? dat kan! kies voor een begeleide activiteiten van 20 minuten:

  1. broodjes bakken boven het kampvuur (€4,75 per kind).
  2. ga met een schepnet op onderzoek uit en ontdek welke waterbeestjes er in de amsterdamse sloot leven. (€4,50 per kind)

activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

workshops

je kunt ook kiezen voor een begeleide workshop van 75 minuten, zoals koekjes bakken of raketschieten. workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kosten v.a. €12,- extra per kind.

klik hier voor een overzicht van de workshops.

outdoor&watersportfeestje

je kunt ook kiezen voor een outdoor- of watersport workshop van 90 minuten, met wateractiviteiten zoals SUPpen, kajakken en zeilen of outdooractiviteiten als boogschieten, GPS tracking en skaten. deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, indien zwemdiploma en kosten tussen de €12,50 en €17,50 per kind. 

note: mocht u voor een bepaalde datum geen limonadetafel met outdoor- of watersportactiviteit kunnen boeken via ons boekingssysteem, mail dan even naar info@sport4kidz.nl. zij kunnen de mogelijkheden voor u nakijken. 

klik hier voor een overzicht van de outdoor&watersport workshops (scroll naar onderen in het overzicht).